Regisztráció (CNC Házi Vásár 2017. október 19-20.)


Tekintse meg a rendezvényünkre megjelent kiadványunkat, és a tavaly készült videót:Szeretettel várjuk rendezvényünkön, kérjük regisztrálja magát az alábbi űrlap segítségével:

Látogató neve: (1fő)*
Cég név:*
Email cím:*
Telefon:*
Melyik napon látogat el hozzánk?
Honnan értesült rendezvényünkről?:
Tervez-e még idén gép vásárlást?:
 

Részletes program:

Földszinti bemutatóterem:

08:30 Érkezés, regisztráció
09:15
Megnyitó
09:25 Bemutató terem megnyitása
09:30 Takumi H10 portál megmunkálóközpont indítása
09:40 AVEREX HS-450K horizontál megmunkálóközpont indítása
09:50 MICROCUT HBM-4 horizontál fúró-marómű indítása
10:00 MICROCUT MCU-5X szimultán 5 tengelyes megmunkálóközpont indítása
10:10 OPTIMUM FU-5 szimultán 5 tengelyes megmunkálóközpont indítása
10:20 OPTIMUM F-150 3 tengelyes megmunkálóközpont indítása,
új érintőképernyős S828 vezérlés és DXF funkció bemutatása
10:30 OPTIMUM S500 L hajtott szerszámos esztergagép bemutatása
11:00 Légtánc. 5 perces látvány műsor
11:05 Meglepetés gép bemutatása
11:20 Palmary CNC csúcs- és furatköszörűgépek bemutatása
11:30 Neuar CNC tömbös szikraforgácsológép bemutatása
11:40 OscarMax ZNC startlyukfúró szikraforgácsológép bemutatása
11:50 Accutex AU-600i huzalos szikraforgácsológép bemutatása
12:10 Szép Bence stand up előadása
12:30 Ebéd
13:30 A rendezvény vége


Emeleti előadó termünkben folyamatosan kezdődnek a szakmai előadások:

  • 09:30 Renishaw előadás
  • 10:00 Siemens előadás
  • 11:20 Amsy eladás
  • 11:50 Enterprice előadás

Kiállított márkáink:
Kiállítóink:Az AMSY Jelöléstechnika Kft. kizárólagos magyarországi forgalmazója az amerikai VIDEOJET Technologies Inc. Videojet, Willett, Marsh, Chesire, Alltec, Wolke, stb. márkájú termékeinek, a német LOGOPAK adatcímkézőknek, a MARKATOR pontütéses és karcoló jelölőknek, a FOBA lézeres alkatrészjelölő készülékeknek és komplett állomásoknak, az amerikai PRIMERA színes címkenyomtatóknak és néhány egyéb gyártmányú, különleges célra kifejlesztett jelölőkészüléknek.


Az Agip / Eni kenőanyagok jelenléte hazánkban az 1970-es évek óta folyamatos és töretlen. Ezt a folyamatosságot – a magyarországi Agip töltőállomás-hálózat értékesítését követően – az Eni Austria GmbH Magyarországi Fióktelepe képviseli, amely cég változatlan üzletkötői és szakember gárdával, kenőanyag raktárának teljes kapacitásával folytatja tevékenységét a professzionális közlekedési, haszongépjármű- és ipari kenőanyagok értékesítése terén, biztosítva ezzel a korábban megszokott ellátási színvonalat.CAD/CAM/CAE megoldások és termékéletciklus menedzsment (PLM) a tervezéstől a megvalósításig

Az Enterprise Group PLM üzletága komplex mérnöki megoldásokat és informatikai szolgáltatásokat kínál az ipari területen működő vállalatoknak.
A Siemens PLM és a Vero Software általuk forgalmazott, piacvezető megoldásai a termékek teljes életciklusát lefedik, az ötlettől a tervezésen át egészen a gyártásig, valamint támogatják a termékfejlesztés és újrafelhasználás folyamatát is. Az Üzletág több évtizedes ipari tapasztalattal rendelkező szakemberei és az Enterprise Group stabil vállalati háttere biztosítja, hogy ügyfeleik minden esetben a speciális igényeknek megfelelő személyre szabott és megbízható szolgáltatásokat kapják.

Megmunkáló cégek számára a Vero Software CAM megoldásait ajánlják, melyek lefedik az alkatrész- és szerszámgyártás, a lemezalakítás és a faipar területét is. Az Edgecam, Visi, WorkNC, Radan és Alphacam szoftvereket több száz ügyfelünk használja megmunkálási folyamatainak támogatásához.


Hód Industrial Solutions Kft

Célunk, hogy a gyártása hatékony, pontos és megbízható legyen. Termékeinkkel sokféle megoldást kínálunk a felmerülő legkülönfélébb feladatokra a szerszám és munkadarab- megfogás valamint a méréstechnika területén. Bemutatott termékeink csak ízelítőt nyújtanak termékpalettánkról, bővebb tájékoztatóért, konkrét ajánlatért keressen minket bizalommal!A 1970-es évek kezdete óta, amikor a Renishaw forradalmasította a mérésipart, számos innovációt mutatott be a metrológia (méréstudomány) területén.

A vállalat büszke arra, hogy az általa kifejlesztett mérő és kalibráló berendezéseket a saját alkatrészek gyártásában, a gépek pontosságának ellenőrzésére is rendszeresen használja.
A forgácsolt elemek folyamatképességét, pedig a gépeken alkalmazott Renishaw szerszám és munkadarab bemérők garantálják. A Renishaw kínálatában -a teljesség igénye nélkül- megtalálható a szerszámgépeken alkalmazott optikai és rádiós bemérő rendszerek, szoftverek, a kalibrációs, diagnosztikai és gépképesség ellenőrzési eszközök, rögzítő elemek, lineáris és mágneses útmérő rendszerek vagy akár az 5-tengelyes mérést megvalósító Revo5 mérőfej. A Renishaw plc magyarországi képviseletét a Renishaw Hungary Kft. budaörsi irodája látja el.A Svéd anyavállat negyedszázada van jelen hazánkban a forgácsoló szerszám kínálatával.  Ez idő alatt 4000 vevővel állt vagy áll jelenleg is kapcsolatban. A több ezer darabból álló kínálatának jelentős része a logisztikai rendszernek köszönhetően a megrendelés másnapján a vevő rendelkezésére áll. Mérnök üzletkötőik földrajzilag az ország teljes területén a vevők rendelkezésére állnak a műszaki megoldások támogatásával, szükség esetén teszt szerszámokkal.

Meg kell említeni, hogy minden lánc olyan erős mint a leggyengébb láncszeme.  A forgácsolás  láncszeméből az erős láncszemeket vagyis a  gépet az Optimum, a szerszámokat a Seco biztosítja. A technológiában pedig mindkettő a vevők segítségére, rendelkezésére áll.


A Siemens termékeinek és megoldásaink alkalmazásával a szerszámgépgyártó és megmunkáló üzemek már most élvezhetik a digitalizáció nyújtotta fejlődési lehetőségeket, és ennek köszönhetően növelhetik előnyüket versenytársaikkal szemben: automatizálási és digitalizációs megoldásaink kiemelkedő választékával a fejlesztési idők és fázisok mérhetően lerövidíthetők, a gyártási rugalmasság és a hatékonyság lényegesen megnövelhető.

A Siemens az egyetlen vállalat, amely termékeivel a CAD/CAM - CNC folyamatláncot az elejétől a végéig teljes mértékben lefedi, ugyanakkor hálózati összeköttetést is biztosít a szerszámgépek és a magasabb szintű IT rendszerek között. Innovatív megoldásainkkal egyesítjük a horizontális és vertikális integrációt a forgácsolás, a közvetlenül kapcsolódó robotok és az additív gyártási technológiák között.