Figyelem

Tisztelt Ügyfelünk!
Tisztelt Partnerünk!


A járványügyi hazai és világhelyzet okán naprakészen követjük és folyamatosan értékeljük az aktuális körülményeket a gépgyártásra, beszerzési és szállítási láncra, valamint szervizelésre és beszállítókra gyakorolt hatások szempontjából.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy áruszállításunk jelenleg zökkenőmentes, a beérkező szállítmányoknál nem tapasztaltunk rendkívüli késést vagy kiesést. Beszállítóinkkal folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, munkatársainkkal folyamatosan dolgozunk azon, hogy az esetlegesen bekövetkező helyzetekre és következményekre időben, alternatív megoldásokkal tudjunk reagálni. Amennyiben a jövőben mégis akadozások fordulnának elő, azt jelentős raktárkészletünkkel több hónapig képesek vagyunk áthidalni. A zavartalan megrendelések és áruszállítások lebonyolítása érdekében telefonos, ill. elektronikus ügyfélszolgálatunk folyamatosan fogadja megkeresésüket, kéréseiket, kérdéseiket a lehető legrövidebb időn belül továbbra is megválaszoljuk.

Személyes ügyfélszolgálatunkat a kialakult helyzetre tekintettel határozatlan ideig felfüggesztjük, ezért kérjük, hogy kérdéseiket, ajánlatkéréseiket, megrendeléseiket, valamint az esetleges hibabejelentéseket kizárólag telefonon, ill. elektronikus úton juttassák el hozzánk.

A személyes áruátvételt és a készpénzforgalmat szüneteltetjük, a megrendelt áru ellenértékét, utánvéttel vagy átutalással tudják kiegyenlíteni. Megrendeléseiket a megfelelő biztonsági intézkedések betartásával futárszolgálattal küldjük ki a megadott címre.

Fenti üzleti és gazdasági szempontok fontosságát el nem vitatva, első helyen kollégaink és ügyfeleink egészségét, a járvány terjedésének megakadályozását tartjuk szem előtt. Bevezetett korlátozó és óvintézkedéseink a munkatársak és az üzleti partnerek védelmét, valamint az üzletmenet lehetőség szerint zavartalan biztosítását szolgálják. Szigorú higiéniai intézkedéseket vezettünk be, személyes üzleti és magáncélú találkozóinkat, utazásainkat – beleértve a belföldi ügyféllátogatásokat is – lemondtuk, a szükséges egyeztetéseket lehetőség szerint több platformú digitális útra tereltük. A személyes találkozások ideiglenes és kényszerűen bevezetett tilalma alól egyedül szervíztechnikus kollégáink – ügyféli kérésre történő és halaszthatatlan - helyszíni munkálatai számítanak kivételnek, számukra egészségvédelmi eszközöket (pl. egyszer használatos kesztyűt, kézfertőtlenítőt, maszkot) biztosítottunk és külön figyelemfelhívás keretében tájékoztattuk őket a kötelezően betartandó eljárásrendről (egészségvédelmi eszközök használata, szükség távolság megtartása, kézfogás kerülése stb). A kiszállást megelőzően előfordulhat, hogy telefonon többször egyeztetünk, és kérünk adott esetben digitális tartalmat, hogy elkerüljük a hiba felmérésére szolgáló kiszállást. Az érintkezések minimalizálása érdekében munkatársunk nem ad át aláírásra munkalapot, azt később e-mail formájában küldjük át jóváhagyásra. A helyszíni munka során kérjük lehetőség szerint fokozottan tartsák be az Operatív Törzs által meghatározott biztonsági távolságot. Kérjük, hogy kiérkezés előtt, illetve a gép újbóli használatbavétele előtt is fertőtlenítsék az érintett külső felületeket.

Biztosak vagyunk benne, hogy a járványügyi felhívásokban közzétett intézkedéseket Önök is maradéktalanul betartják, a szükséges feltételeket munkatársaik és üzleti partnereik számára biztosítják. Ezúton mégis fel kell hívjuk figyelmüket, hogy amennyiben a helyszínre érkező kollégáink úgy ítélik meg, hogy a szükséges, előírt egészségbiztonsági feltételek a munkavégzés helyén nem megfelelőek, azok nem állnak rendelkezésre, úgy szerviz – és cégvezetésünk egyidejű értesítése mellett jogosultak a munkát megtagadni!

Kérjük Önöket, hogy az elkövetkezendő hetekben a nem feltétlenül szükséges (a rendeltetésszerű és jogszerű működéshez nem elengedhetetlen) munkákat ne rendeljék meg, halasszák azokat a vészhelyzeti állapot hivatalos megszűnését követő időszakra. Korábban leadott megrendeléseiket természetesen igyekszünk zavartalanul ellátni és teljesíteni, azonban lehetséges késedelem elsődlegesen alkatrész-, eszközhiány, a humánerőforrás kapacitások csökkenése, illetve szállítási okok (torlódások, konténer és/vagy kamionstop zónák, előre nem látható útlezárások, elterelések, szállítási kapacitásban felmerülő hiány) miatt alakulhat ki.

Amennyiben az előállt helyzet szerződésszerű teljesítésünkre kihatással lesz, olyan ellenőrzési körünkön kívül eső, a szerződéskötés időpontjában előre nem látható (vis maior) körülményként értékeljük, amely során nem (volt) elvárható, hogy a körülményt elkerüljük, vagy az esetleges kárt elhárítsuk. Minden tőlünk elvárható intézkedést megteszünk, hogy az (esetleges) negatív következményeket a lehető legalacsonyabb szinten tartsuk.

Kérdés vagy észrevétel esetén változatlanul kérjük, forduljanak hozzánk bizalommal, s megköszönjük, amennyiben az Önök részéről a koronavírus fertőzéssel összefüggésben hozott intézkedésekről, annak cégükre vagy partnereikre gyakorolt hatásairól, illetve azok gyanújáról tájékoztatnak minket.

Bízva a kölcsönös odafigyelés és támogatás erejében, köszönjük segítő együttműködésüket, egyben sok erőt és egészséget kívánunk a mindannyiunk előtt álló rendkívüli időszakhoz.

Budapest, 2020. március 17.

 

Üdvözlettel az Optimum Hungária Kft. képviseletében:

Werderitsch Gábor
ügyvezető

Kapcsolat

Cégünk fontosabb adatai

Cégnév: Optimum Hungária Kft.
Adószám: 13064455-2-42
Cégjegyzékszám: 01-09-716986
Székhely: 1172 Budapest, Cinkotai út 28-30.
Telefon: +36-1 434 2680
Nyitvatartás: Hétköznap 8:00-16:00
Iroda e-mail: info@optimum-hungaria.hu
Szerviz e-mail: szerviz@optimum-hungaria.hu
CNC kérdés, probléma esetén: technologia@optimum-hungaria.hu

Megközelítés


Autóval: A legközelebbi autópálya kijárat az M0-ás nagytarcsai vagy kistarcsai lehajtója.

Tömegközlekedési eszközzel: A 46, 146, 146A, 176E, 276E buszjáratok közlekednek a Cinkotai úton.

Cégünket a MOL (régen Agip) benzinkút mögött találja!!!

Ügyvezetés

Werderitsch Gábor
ügyvezető
Telefon: +36-1 434-2680

Területi képviselőink

Giczi Sándor
Északnyugat-Magyarország
Telefon: +36-70 455-4234
Vad Tamás
Kelet-Magyarország
Telefon: +36-70 339-0640
Holló Péter
Északkelet-Magyarország
Telefon: +36-70 320-4992
Czibere Károly
Budapest, Pest megye
Telefon: +36-70 455-4326

Értékesítés

Simon Péter
viszonteladói értékesítő
Telefon: +36-70 366-8748

Irodai munkatársaink

Isky Zsuzsanna
pénzügy
Telefon: +36-70 455-4395
Nagy Ferenc
marketing
Telefon: +36-1 434-2680
Cseh András
online marketing
Telefon: +36-1 434-2680

Szervizes munkatársaink

Bognár János
szerviz vezető
Telefon: +36-1 434-2680
Kaszás József
mechanikus szerelő
Telefon: +36-1 434-2680
Csáki József
mechanikus szerelő
Telefon: +36-1 434-2680
Rusznák Csaba
elektromos szerelő
Telefon: +36-1 434-2680
Makara Bence
mechanikus szerelő
Telefon: +36-1 434-2680